9 Haziran 2011 Perşembe

Farmville Tasarım

Farmville Tasarım


Bu sayfa Farmville özellikleri, doğal tasarımları ve heykel tasarımı hakkında bilgiler içermektedir. en iyi yerlerden bazıları Farmville için tasarımlar bir Google resim arama veya YouTube veya Fandango gibi hatta bu tür yerlerde olduğunuzu bulmak için. tüm tasarımların temel yapı taşları envanter ve biraz hayal gücü ile ve sizin Farmville üniversite mezunu varmış gibi siz de çiftlik alanında bölümünde bir sahne tasarlayabilirsiniz düşündüm. Eğer bir dama tahtası deseni yaparak yaratıcı süreç başlayabilir ızgaraları alternatif olarak bitki aralığı ile. Bunu yapmayı başarmış, kendi hayal sınırlarını germe daha fazla güven olacaktır.
bir optik illüzyon piramit şekillerini içine saman balyalarının düzenlemek konusunda sadece küçük bir hile: hiçbir hile burada yer yoktur. nasıl Farmville kesmek, hileler, ya da titreme olmadan bu tasarım özellikleri oluşturmak için Bkz. Hakkında Farmville
Farmville Zynga tarafından geliştirilen sosyal bir oyun, ve mevcut sosyal ağlar ve iPhone'lar çeşitli logo. Başlatılan 2009 yılı Haziran ayında, bir aydan kısa sürede 10 milyon kullanıcı toplayan Facebook, en popüler uygulamalardan biri haline geldi. Farmville, oyuncular, hayvan yetiştirmek binalar çıkarmak ve diğer oyuncuların ortamları ziyaret, onları önceden yardım "unlock" öğeleri için para kazanırken, bitkiler yetişmektedir. Sikke ve para da PayPal, kredi kartları ve cep telefonları üzerinden satın alınabilir.
Farmville Facebook üzerindeki en popüler uygulamalardan biri olan, şimdi büyüyen ve bitkileri, ağaçları ve hayvancılık hasat, üyeleri ekerek sanal çiftlik yönetmenizi sağlar. Büyümek lezzetli meyve ve sebzeler ve kendi çiftliğinde sevimli hayvanları zam! yeterince şehir hayatının mıydı? Farmville azından,, bitkileri, hayvanları eğilimindedir büyüyebilir ve çiftlikler oluşturmaktır.
Basit bir yaşam, ancak çiftlik büyümek izlemek için eğlenceli bir hobi olabilir. Eğer molaya ihtiyacı varsa, her zaman kendi çiftlikleri görmek için komşular ziyaret edebilir, hatta bir inek göndermek çiftlik, ya da belki ziyarete kim damla olabileceğini asla bilemezsiniz.
en son Farmville kesmek, hileler, ve glitches, Farmville ipuçları ve püf noktaları ile birlikte ara Mahalo. daha büyük Farmville tasarımları hakkında güncel bilgiler için kontrol edin. Farmville Tasarımlar
Bu videoyu nasıl resimler ve diğer tasarımlar üretmek böylece alanları bitki gösterir. Seçenekleri sınırsızdır. Bazı insanların diğerlerinden Mario görüntüleri ve diğerleri hala çeşme yapmak için su kullanmayı seçtiniz kullanmak gibi bir şehir gösterilen silüeti sahip arazi onların arsa tasarladık. Seçenekleri sınırsızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder