9 Haziran 2011 Perşembe

Facebook nasıl kullanılır ?

sizin Facebook'ta biliyorum herkes gibi hissediyorum mu? Eğer katılmak istiyorum ama nasıl başlayacağını bilemiyor musunuz? Nasıl Facebook Kullanımı ve hiçbir zaman arkadaşlarınızın duvarlarda ilanıyla olacaktır okuyun.
Facebook ve en büyük online sosyal ağ sitesi Facebook şu anda kişi, pay fotoğraf etkileşim ve daha bulmamı sağlayan 400 milyon users.1 üzerinde bulunmaktadır. sosyal amaçlı Facebook kullanmaya ek olarak, birçok kişi iş networking.2 için profesyonelce kullanabilirsiniz
Bir online varlığı ile daha fazla iş bir Facebook sayfası, kullanıcıların bağlantı olacaktır. Onlar da sık sık Twitter ve RSS feeds.3 Facebook online pazarlama stratejilerinin bir parçası haline gelmiştir kullanacağız ve kullanıcıların Facebook giriş-In.4 kullanarak çok sayıda sitelerine bağlanabiliyor,
Bu nispeten yeni sunuyor Facebook.5 üzerinde Fan sayfalar da vardır. Fan Sayfaları arkadaşlarınız ve aileniz ile bireyin sosyal ağ yerine belirli bir varlık bu yönde daha fazla hedeflenir. onlar etiketli Çünkü Fan Pages mutlaka varlık vb Fan siteleri şey için oluşturulabilecek bir ünlü, bir grup, özellikle stores.6 daha fazla iş kullanıcılarını hedef Fan Pages kullanımı yapıyoruz online olduğu anlamına gelmez temsil eden bir Facebook varlık onların enterprise.7 Video - Nasıl bir Facebook Hesabı olun
Mahalo.com gelen Amanda bir Facebook hesabı oluşturmak için talimat vermektedir. Facebook.com, Başlangıç ​​ve soyadınız ve e-posta adresini girin. Sevişin ve doğum tarihi gibi diğer bilgi doldururuz ve sonra kaydolun tıklatın. Hesabı gibi bir bilgisayar hesabını yapmıyor mu doğrulamak için bir güvenlik denetimi yapmak. Bu adım tamamlandığında, hesap tamamlandı. Google Reklamları www.dalyanapart.org Mavikosk Daire Dalyan 9 modern daireler ortalama yüzde 5 İnternet'ime Dokunma www.setimes.com Gençlik protesto web sansür sen endişeli misiniz? Adım 1: Profil Bilgileri
Facebook Kayıt
Facebook Ana gidin. Sonra, e-posta adresinizi ve şifrenizi tam adınızı girin.
Şifrenizi hem harf içermelidir ve cinsiyet numbers.Select - Erkek ya da Kadın. Doğum gününüzü seçin.
Eğer Kayıt düğmesine tıklayın, bu verileri girdikten sonra. Facebook'ta katılmak için kullanılan e-posta gidin. Facebook'tan Kayıt Onayı E-postayı açın. doğrulama linkini tıklayınız. Artık Facebook erişebilir ve arkadaşlarınızı çevrimiçi bulabilirsiniz.
Profil Bilgilerini Girme
Sadece Facebook'a katıldı varsa arkadaş ekledikten sonra, Info sekmesinde görüntülenir. Bir profil kurmadan önce Facebook çıkmanız, o Profili tıklayın ve bilgileri Facebook'ta oturum sonraki düzenleyin.

    
sizin temel bilgileri girin.
    
sadece ay ve gün senin doğum] ve değil yıl göstermek istiyorsanız, doğum günü alanı altındaki kutudan benim profilde sadece ay ve yıl göster seçeneğini seçin.
    
Kişisel, İletişim ve Eğitim bilgi, uygun bölüme tıklayarak girin ve bilgileri girin.
    
Tercihinizi görüntülenen özel bilgileri yoksa, alanı boş bırakın.
    
Başka bir bölüme geçmeden önce Değişiklikleri Kaydet düğmesini bir bölümünde, tamamladığınızda.
    
bir profil resmi tıklatın Upload Profile Picture upload ve göz resmi için görüntülemek istiyoruz.
    
Hakkınızda bir o profil sayfanızda görünecek bio, yaz kısa bir şey ve yazın bilgi yazmak için.
    
Eğer Bitti Düzenleme butonuna profil tıklatın tamamladıktan sonra bilgi kaydedilir.
Facebook için daha fazla Mahalo Video İpuçları
Nasıl Facebook profili Düzenle

Nasıl Facebook için bir Profil Resmi yükleyin
Nasıl Facebook Profil özelleştirme

Nasıl Facebook Bildirimleri Anlaşılabilir Google Reklamları Toplamak herkesin fotoğraf photocollect.net Toplamak fotoğraf, tecrübe özel arkadaşlar ve paylaşmak davet Ağ İzleme www.gigamon.com Ağ Güvenlik Araçları Mevcut ile Network bilgi bak 2. Adım: Facebook Toolbar ve Tabları keşfetmek
üst ekran Toolbar de Facebook'ta gezinmenizi sağlar.
Facebook Button

    
Ayrıca ana sayfasına dönmek için Home düğmesini kullanarak, Facebook homepage.8 dönmek için Facebook düğmesini kullanın. Facebook arkadaşlarınızla hakkındaki Facebook sayfasında bilgileri görüntüler. sekmeleri bir dizi kolayca Facebook sayfada gezinmek için izin ekranın üst kısmında görüntülenir. , Facebook ana sayfası için beş varsayılan sekme vardır.

    
Haber Kaynağı - Böyle Onlar arkadaş, post güncelleştirmeleri eklemek veya bir arkadaş duvara yazmak gibi arkadaşlarınızla Bu sekme görüntüler hikayeler. bir arkadaş hakkında görüntülenen bilgi miktarı kendi gizlilik ayarlarına bağlıdır. Size News Feed belirli bir arkadaş hakkında aldıkları haber miktarını özelleştirebilirsiniz.
    
Durum Güncellemeler - Bu sekme durum güncellemeleri arkadaşlarınız tarafından yayınlanmıştır. Böyle bir gruba katılmak veya yeni bir arkadaş olarak eklemek arkadaşlarınız hakkında diğer öyküler, içermez.
    
Fotoğraflar - Bu sekme arkadaşınızın fotoğraf albümleri görüntüler. Bu sekmede görüntülenen fotoğraf albümleri fotoğraf albümü için seçilen gizlilik ayarına bağlıdır.
    
Posted Öğeler - Bu sekme tüm arkadaşları tarafından yayınlanmıştır.
    
Canlı Yem - Bu sekme durum güncellemeleri gibi arkadaşlarınız hakkında tüm haberler, görüntüler, onlar ekledim arkadaşlar ve gruplar katıldı.

    
Facebook sayfanızda başvuru sekme eklemek için:

    
uzak sekmeleri sağ ok seçin.
    
Açılır listeden itibaren uygulama sizin sekmelerde görüntülenmesini istediğiniz beslemeleri seçin. Sekmeleri Facebook ana sayfasına eklenir.
Profil Düğme

    
Göster düğmesini görmek kullanın ve bilgileri düzenleyin. Profil yerdir fotoğraflar, bilgiler ve mesajlar gibi arkadaşlarınızla paylaştığınız bilgileri. Tercihinizi kimlerin göreceğini belirlemek için bu kullanabilirsiniz. Eğer profile.You de onayladığınız sadece arkadaş olmak için profil kısıtlayabilirsiniz görebilirsiniz Facebook'ta herkesin çok Kamuya profil ayarlayabilirsiniz. yalnızca profilinde özel bilgiler etkilediğini ayarlayabilirsiniz kısıtlamalar da bulunmaktadır.

    
Profil sayfanızı için dört varsayılan sekme vardır.

    
Duvar - Arkadaşlarınızın sizin için terk Bu sekme mesajları. Geri arkadaşınıza bir mesaj yazmak için Wall Wall kullanabilirsiniz.
    
Info - Bu sekme profil bilgilerinizi gösterir. bilgileri düzenlemek için, Bilgi Düzenle'yi tıklatın
    
Fotoğrafları - Göndermiş Bu sekme resimleri.
    
Videos - Göndermiş Bu sekme videolar.

    
Eğer profil sayfası için ek sekmeler ekleyebilirsiniz.

    
uzak sekmeleri sağ ucundaki artı işareti düğmesini seçin.
    
Açılır listeden cihazınızda, sekmelerde görüntülenmesini istediğiniz uygulamaları seçin. Sekmeleri Profil sayfasına eklenir.
Facebook Sekmelerde Gezinme için video Yardım
nasıl Facebook için sekmeleri kullanın anlamaya çalışıyorsanız, bu talimatları yardımcı olacaktır. ev satır tıklayın profili profil bakmak bulmak için. Amanda duvar ve sekmeler bakarak şeyler bulmak için adım adım yürüyor. Google Reklamları E-posta pazarlama Kolay iContact.com / Ücretsiz E-posta pazarlama ihtiyaçlarınıza uygun. Bugün Ücretsiz 30 Günlük Deneme başlatın. Online Community Çözüm www.susqtech.com / products SharePoint topluluk birleştirir ve sosyal medya özellikleri en üst seviyeye çıkarır. Arkadaşlar Düğme

    
, Sizin arkadaşlarınızı gözden geçirmek için arkadaş bulmak, yeni arkadaşlar eklemek ve Facebook katılmak için tanıdığınız kişileri davet Arkadaşlar düğmesini kullanın. Arkadaşlar, durum güncellemeleri görebilirsiniz profilinize erişim ve haber hakkında beslemeleri almak insanlardır. Birçok kişi bu gerçek hayatta bilenler için arkadaş istekleri onaylamak. Birisi kendi arkadaş listenize eklemek isterse onlar sizin profilinize erişmek için önce, bunları onaylaması gerekir. Bir arkadaş olarak birisi eklerseniz kendi profil bilgilerini görmeden önce, onlar da onaylanması gerekiyor.
Gelen kutusu Düğme

    
Arkadaşlarınızın gelen iletileri okumak ve arkadaşlarınıza mesajlar göndermek için bu düğmeyi kullanın. Mesajları tek tek kendi duvarında bir kamu mesajı göndermeden arkadaşlarıyla iletişim kurmak için bir yol vardır.

    
Gelen menüden oluşturun Yeni Mesaj seçin.
    
Eğer için konu ve bir mesaj göndermek istediğiniz kişinin adını girin.
    
Gönder düğmesini tıklayın.
    
size gönderilen mesajları okumak için Görünüm menüsünden Gelen Kutusu seçeneğini belirleyin.
Facebook Arkadaş Bulma
Amanda bir e-posta hesabı kullanarak Facebook'ta arkadaş bulmak için nasıl gösterir. Bu özellik, e-posta ve şifrenizi girerek Facebook hesabınıza e-posta bağlanmasını sağlar. Bunu yaparak, Facebook, rehber insanlar hesabınız varsa bakar. Eğer Facebook E-posta şifrenizi var istemiyorsanız bu özelliği iptal edebilirsiniz. Adım 3: Bul ve Gör ekle

    
Facebook'ta katıldıktan sonra, bu ekranda görüntülenir. Şimdi arkadaşlar ekleyebilir veya tıklayarak ekranın sağ tarafında Arkadaş Bul daha sonra bu ekrana erişebilirsiniz.
E-posta Adres Defteri kullanma Arkadaş Bul

    
arkadaşlar bulmak için adres defterinizi kullanmak için:

    
E-posta ve şifrenizi girin.
    
Bul Arkadaşlar düğmesine tıklayın.
        
web tabanlı e-posta uygulamaları için, kendi sitesinden doğrudan şifrenizi girmek için e-posta sağlayıcısı yönelik olduğunu unutmayın. Birçok e-posta sağlayıcıların Facebook e-posta hesabınıza ulaşmanızı sağlayacak bir anlaşma imzalamak gerektirir.
    
onay kutusunu eklemek veya Tüm Arkadaşlar Seç'i tıklatın istediğiniz her arkadaşa yanındaki oku tıklatın. Eğer arkadaşlarınızı Atla düğmesini tıklatın, görüntülenen eklemek istemiyorsanız.
    
Arkadaş düğmesi olarak ekle tıklayın, seçtiğiniz arkadaşlar eklemek için.
    
Bir e-posta onlara isteğinizi onaylamak için arkadaş olarak eklenecek için arkadaş gönderilir.
Eğer Anında İleti Arkadaş Bul

    
Arkadaş Bul sizi anlık ileti, Arkadaşlar Anında bağlantı İleti Bul tıklayın.

    
AIM veya Windows Live Messenger için düğmeye basın.
    
Ekran adınızı ve AIM şifrenizi girin.
    
Bul Arkadaşlar düğmesine tıklayın.
        
kendi sitesinden doğrudan şifrenizi girmeniz Sohbet sağlayıcının web sitesine yönlendirilecek, anlık mesajlaşma sağlayıcısı bağlı olarak. Birçok e-posta sağlayıcıların Facebook Sohbet hesabınıza erişmek için imkan veren bir anlaşma imzalamak gerektirir.
    
Anlık ileti ve Facebook'ta kayıtlı kişilerin listesi görüntülenir.
    
onay kutusunu eklemek istediğiniz her arkadaşınız için İleri'ye tıklayın
    
Tüm Arkadaşlar onay kutusunu seçin üzerine tıklayın görüntülenen tüm insanlar ekleyin.
    
Eğer arkadaşlarınızı eklemek istemiyorsanız Skip düğmesine tıklayın görüntülenir.
    
Arkadaş düğmesi olarak ekle tıklayın, seçtiğiniz arkadaşlar eklemek için.
    
Bir e-posta onlara isteğinizi onaylamak için arkadaş olarak eklenecek için arkadaş gönderilir.
İnsanlar kullanma Arkadaşlar You Know Aracı Mayıs bul

    
Ortak arkadaşlar, lise, kolej, ağlar ve istihdam benzerliklerden yola Bildiğiniz Facebook görüntüler insanlar.

    
Facebook, Facebook sayfasında ve Yorumlarınızı Facebook'a ekranda Know Kişi Bul potansiyel arkadaş listeleri.
    
onların adının sağındaki X tıklayın bölüme Know Mayıs İnsanlar görüntülenen kişi, istemiyorsanız.
    
Arkadaş olarak gösterilen kişi, Arkadaş olarak ekle eklemek için tıklayın.
    
Eğer arkadaşın isteği ile kişisel bir mesaj eklemek istiyorsanız, bir Kişisel Mesaj Ekle öğesini tıklatın.
    
Arkadaş düğmesine tıklayın, bir arkadaş olarak eklemek için.
    
Bir e-posta onlara isteğinizi onaylamak için arkadaş olarak eklenecek için arkadaş gönderilir.
Facebook Chat Kullanma
John nasıl Facebook sohbet kullanılacağını gösterir. Giriş yaptıktan sonra ekranın sol tarafında, satır bulunan tüm arkadaş görebilirsiniz. Yeşil nokta, bir dost ve uyumlu bir sohbet için mevcut olabilir diyor. adını tıkladığınızda başlatılması gerekir sohbet sağlar. Sohbet kabarcık kişi yanıt olduğunu gösterir. Gerekirse sohbet penceresi minimize edilebilir. Arkadaş Arama

    
Ayrıca Facebook'ta kayıtlı kim olduğunu insanlar için Facebook arayabilirsiniz. Facebook, kişinin adını, okul ya da iş bir yerde çalışan kişi katıldı arama kişi tarafından arama yapmanızı sağlar.

    
Facebook kayıtlı herkes aramak için arama alanına tıklayın ve arama Facebook simgesine içinde aramak istediğiniz kişinin adını girin.
    
Bir sınıf arkadaşı veya ortak işçi tıklatın Friend Finder aramak için. Facebook ekran görüntülenir Üzerinde You Know insanlar bulun. Insanlar bölüm için arayın, sizin okulları ve işverenler listesi listelenir. okul veya işveren istediğini göz tıklayınız.
    
Arama kriterlerinize uyan kişilerin listesi görüntülenir.
    
Arkadaş olarak gösterilen kişi, Arkadaş olarak ekle eklemek için tıklayın.
    
Eğer arkadaşın isteği ile kişisel bir mesaj eklemek istiyorsanız, bir Kişisel Mesaj Ekle öğesini tıklatın.
    
Arkadaş düğmesine tıklayın, bir arkadaş olarak eklemek için.
    
Bir e-posta onlara isteğinizi onaylamak için arkadaş olarak eklenecek için arkadaş gönderilir.
Kabul Gör

    
Birisi sizi arkadaş olarak ekler varsa, onlar sizin profilinize erişmek için önce bir arkadaş olarak onaylaması kabul etmelidir. Eğer Ayarlar sekmesinde e-posta ile haberdar olmak için seçtiyseniz, bir e-posta gönderilecektir. Ayrıca, [X] Friend Request söylüyor ana sayfanızın sağ üst köşesinde bir mesaj olacaktır.

    
[X] Arkadaş İstekleri sahipsiniz tıklayın.
    
Arkadaş düğmesine tıklayın kişi eklemek için.
    
Kişi ve şimdi bir arkadaşım Profil erişebilirsiniz. Size yeni arkadaş hakkında haberler ve haber almak başlayacak
    
Yoksay düğmesine tıklayın, bir arkadaş olarak kişi eklemek istemiyorsanız. Kişi bunları göz ardı bildirilir değildir.
Arkadaşına Kaldır

    
artık bir kişi ile arkadaş olmak istiyorsanız, sizin arkadaşlarınız listeden kaldırabilirsiniz. Eğer Duvar veya News Feed kendi adını tıklayarak yapabilirsiniz. Ayrıca onların profile.9 linke Arkadaşlar menüsünü tıklayın Tüm Arkadaşları seçebilirsiniz

    
Kaydırma kişinin profilinin altına. Ekranın sol alt tarafında, Arkadaşlar Kaldır'ı tıklatın.
    
bunları görüntülenir kaldırmak isteyip istemediğinizi soran bir mesaj kutusu. Kaldır Friend butonuna tıklayın, bunları kaldırmak için.
Eklemek Fotoğraflar

    
Birçok kişinin arkadaşlarınızla paylaşmak fotoğrafları Facebook kullanmıyorum. Her fotoğraf albümü için belirli bir gizlilik seçenekleri belirleyebilirsiniz. Bir kez fotoğraf albümleri eklemek, bir Fotoğraflar sekmesini profilinize eklenir.

    
Göster düğmesini tıklatın ve sonra Resim sekmesini seçin. Ayrıca Uygulamaları bölümünde veya araç çubuğundaki Fotoğraf simgesi fotoğraf erişebilirsiniz.
    
Albüm ve Yüklediğiniz veya görüntülenir arkadaşlar etiketlediğiniz fotoğrafları.
    
Resim Albümü Oluştur düğmesini tıklatın.
    
albüm adı, yorum ve gizlilik ayarlarını girin.
    
Albüm Oluştur düğmesini tıklatın.
    
albüme eklemek istediğiniz fotoğrafları seçin
    
Yükle düğmesini tıklayın.
    
Albüm oluşturulur ve fotoğraf yüklenir.
    
Fotoğraflarınızı tıklatın Albüm Gizliliği için gizlilik ayarlarını yapmak.
    
Albümlerinizi Her görüntülenir.
    
Her albümü görmek ve Ayarları Kaydet düğmesini tıklayın mümkün istiyorum kişileri seçin.
Eklemek Notlar

    
Tercihinizi notlar arkadaşlarınıza okumak için bir bloga benzer yazabilirsiniz. Ayrıca Facebook Notlar içine varolan blog alabilirsiniz. Bir kez yazmak notlar, sizin profile.10 bir Notlar sekmesini olacak

    
Uygulama bölümünde veya araç çubuğundaki Notlar simgesini tıklatın Notlar erişmek için.
    
Benim Notlar tıklayın.
    
Yeni bir nota girmek için, Yeni Not yaz tıklatın.
    
dikkat, vücut ve insanlar notta etiketi istediğiniz başlığı girin.
    
Tag insanlar notu yer verilmiştir.
    
Eğer Not gizlilik bölümünde notu görmek isterler kişileri seçin.
    
Taslağı Kaydet düğmesini tıklatın yayımlayarak olmadan notu bir taslak olarak kaydetmek için.
    
Not Önizleme düğmesini tıklatın, o yayımlamadan önce nasıl görüneceğini görmek için.
    
Yayınla düğmesini tıklayın notu yayımlamak için.
Facebook Notları Oluşturma
Mahalo.com John nasıl Facebook notlar oluşturmak için açıklar. Notlar bir konuda bir blog ve güncelleme herkes benzer. Insanlar ve notta etiketledi olabilir fotoğraflar da eklenebilir. Notlar bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçimi sağlar. Siz arkadaşlarınızı sadece not veya arkadaşlarınızın arkadaşlar görmek için izin vermeyi seçebilirsiniz. Set bilgileri Gizlilik

    
profil bilgilerinizi tıklatın Gizlilik kimlerin görebileceğini ayarlamak için.

    
profil bilgileri belirli bir tip için gizlilik düzeyini değiştirmek, My Ağları ve arkadaşlar, Arkadaşlar Dostları veya Sadece Friends.11 seçmek için

    
Bazı networklerde veya belirli kişilere belirli bilgileri görmek için değil belirtmek için, restrict.12 istediğiniz özelleştirme seçeneği bölümüne profilinizde seçeneğinin yanındaki

    
bireysel fotoğraf albümü için gizlilik özelleştirmek için, Fotoğraf Albümü Fotoğraf Ayarlarını Düzenle'yi tıklayın. Kişileri seçin her özel albüm görebilir ve Ayarları Kaydet düğmesini tıklatın.

    
belirli bir kişi bir arkadaşın profil alanında nasıl gördüğünü bak kendi adını girin, profilinizde görebilir hangi bilgilerin görmek için. Profil şimdi kişi sizin profilinize erişmek zaman göreceksiniz ki bilgiler görüntülenir.

    
Profil dönmek için Exit tıklayın.

    
Değişiklikleri Kaydet düğmesini tıklayın, gizlilik ayarlarını değiştirerek bittiğinde varsa.
Nasıl Facebook Status Update
senin Facebook durumu güncelleniyor arkadaşlarınızın size kadar ne bilmesini sağlar. Giriş sayfasında, news feed hemen üzerinde arkadaşlarınızın bilgilerini size yapıyor ne paylaşmak için bir blurb ekleyebilirsiniz ne gösteriyor. Set ara Gizlilik

    
Eğer Facebook arama feature.13 üzerinden profili bulabilirsiniz kim kontrol edebilir

    
Eğer Arama özelliği sayesinde bulmak mümkün istiyorum Facebook arama özelliği, sizi görmek mümkün herkesin istemiyorsanız.
    
, Profilinizi görebilirsiniz Özelleştir seçeneğini seçin ve bir mesaj kutusu belirli ağları seçmenizi sağlayacak özel ağları seçin.
    
Sizin için birisi arama, Arama Sonucu İçerik bölümünde gizlilik seçenekleri görüntülenir hangi bilgileri kontrol etmek.
    
arkadaşlarınız gibi onaylanmamış olan insanlar Arkadaşlarım liste seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun, arkadaş listenizi görmek mümkün istiyorum.
    
Eğer Facebook dışında Internet arama dahil olmak istemezseniz, bir Genel Arama Liste Oluştur seçeneği kaldırın.
        
Eğer 18 yaşın altında iseniz, ne olursa olsun bu seçenek için seçim Genel Arama listesinde yer almayan unutmayın.
    
Bitirdiğinizde varsa Değişiklikleri Kaydet düğmesine tıklayın arama ayarlarını değiştirerek.
Facebook Blok Biri

    
Birini Facebook'ta, bunlar Bul Arkadaşlar Aracı veya arama yoluyla bulmak mümkün olmayacaktır. onlarla bir grup varsa veya arkadaş şu anda, kendi profillerini artık bağlı olacaktır.

    
Eğer Blok alanında blok ve Block tuşuna basınız kişi girin.
    
Facebook Girdiğiniz isim eşleşen tüm profilleri görüntüler.
    
Blok Kişi engellemek için kişi seçmek için tıklayın.
    
Kişinin adı artık Gizlilik sekmesinde Engelliler listesi görüntülenir.
    
Birinin engelini kaldırmak için, engellenen kişinin adının yanındaki Kaldır'ı tıklatın.
Set Haber Kaynağı ve Duvar Gizlilik

    
Set Haber ve Yem Wall Gizlilik sekmesi Facebook'taki eylemleri ve duvar haber beslemeleri arkadaş görüntülenir hakkında hangi bilgilerin değiştirmenizi sağlar. Not Varsayılan olarak, bir tartışma panosunda, bir arkadaş sayfadaki bir öğe üzerinde, başka bir arkadaş duvara yazılan yorum yazarken, ilişkinizin durumunu değiştirmek, bir arkadaş eklemek veya ağ bırakmak arkadaşlar bir haber besleme almak için olduğunu söyledi. Bu bilgileri istemiyorsanız bu sekme özelleştirmek gerekir haber kaynakları arkadaşlarınızın tarihinde yayınlanmıştır.

    
Select Haber Kaynağı ve Duvar.
    
Eğer arkadaşınızın haber kaynakları dahil istemediğiniz bilgileri kaldırın.
    
senin Sosyal Reklam ayarlarını değiştirmek için, Sosyal Reklamlar sekmesini seçin. Eğer kimse seçeneği, sosyal bir reklam görünmesini istemiyorsanız.
    
Eğer Haberler Değişiklikleri Kaydet düğmesini tıklayın ve Duvar ayarları Yem değiştirerek bittiğinde varsa.
Ağlar katılın

    
Ağlar Şirketinizde, bölgenizdeki iş dünyasını veya okula insanlarla etkileşime bir yoludur. Ancak, beş ağlarına katılabilirsiniz birincil ağ gibi tek belirlemeniz gerekir. Birincil ağ isminizin altında gösterilir ve Facebook arama sonuçlarını sıralamak için ağ kullanır. Bir kolej veya işveren ağına katılmak için, kolej veya iş yeri için geçerli bir e-posta adresi kullanarak Facebook hesabınıza kaydetmeniz gerekir. Bir lise ağına katılmak için, bir lise e-posta kullanmanız gerekir, ya da lise şebeke üyesi tarafından davet edilecek lise şebeke üyesi tarafından onaylanması gerekiyor. Yalnızca bölgesel ağ değiştirebilirsiniz iki kez her 60 days.14

    
Ayarlar menüsünde Hesap Ayarları'nı tıklatın.
    
Ağlar sekmesine tıklayın. Bu sekme şu anda ait herhangi ağları listeler.
    
Ağ adı alanında, şehir, işyeri, okul veya bölge katılmak istediğiniz adını girin.
    
Katılmak ve Ağ Katıl düğmesine tıklayın istediğiniz şebekeyi seçin.
Gruplara katılın

    
Grupları karşılamak ve ortak çıkarları ya da inançları ile insanların etkileşim sağlar.

    
Bir grup, aynı spor takımına destek aynı kiliseye katılmak veya aynı televizyon programında gibi insanlar için olabilir. profesyonel ağ ile yardımcı olacağı iş ve meslek gruplarını aramak için emin olun.

    
Varolan bir gruba katılmak veya kendi grupları oluşturabilirsiniz. 200 groups.15 kadar katılabilirsiniz

    
Uygulama bölümünde veya araç çubuğundaki Grup simgesini tıklayın.
    
Gruplar sayfası görüntülenir. senin arkadaş grubu gruplar ve size ait grupların listesi görüntülenir.
    
Eğer arkadaşlarınızdan biri ve grubun üzerine tıklayın ait ardından Gruba Katıl tıklatın Bir gruba katılmak için.
    
Şimdi grubunun bir üyesi vardır.
    
Varolan bir grup bulmak için, Arama alanına bir anahtar kelime girin.
    
Aramanızla eşleşen gruplarının bir listesi görüntülenir.
    
Gruba katılmak için Gruba Katıl tıklayın.
Facebook bir Grup Oluşturma
Mahalo.com John Facebook'ta bir grup oluşturmak için adımları göstermektedir. sol çerçevesinde, grubu bağlantısını seçin ve sayfanın sağ üst köşesinde, sen "grubu" da tıklamak. Bu sizin grup ne olduğunu tanımlamak ve bir başlık vermek sağlar. Bir zamanlar tüm blokları "Create Group" butonuna basın, tamamlandı. Bu yayınlamadan önce grup için özelleştirilebilir bir sayfaya götürür. Grup Oluşturma

    
Eğer katılmak istiyorsanız bir grup bulamazsanız, ayrıca belirli bir faiz veya grup people.15 için bir grup oluşturabilir

    
Uygulama bölümünde veya araç çubuğundaki Grup simgesini tıklayın.
    
Gruplar sayfasında size ait olduğunu arkadaşlarınızın gruplarının listesini ve grupları ile görüntülenir.
    
Yeni Grup Oluştur düğmesini tıklatın, yeni bir grup oluşturmak için.
    
grubun adını girin. Grubun amacı tanımlayan bir ad girdiğinizden emin olun.
    
grubu için Ağ seçin.
        
Eğer grup Facebook tüm üyeleri, Küresel seçmek için kullanılabilir olmasını istiyorsanız. Eğer sadece belirli bir ağ üyelerinin kullanımına sunulması Ağ seçmek istiyorum.
    
Açıklama alanına grup için bir açıklama yazın.
    
grup türü seçin. Bu kategorilerin insanlar türü ve kategorisi üzerine grup bulmanıza yardımcı olur.
    
Son haberler, ofis, e-posta, sokak ve şehir girin.
    
Grubu Oluştur düğmesini tıklayın.
    
Grup oluşturulur ve özelleştirme Grupları sekmesinde görüntülenir.
    
Gözat düğmesini tıklatın grubu için bir resim, upload ve bir resmi seçin.
    
Grubun web sitesi adresi girin.
    
Eğer grup için etkinleştirmek için istediğiniz seçenekleri seçin.
    
Grubun Erişim düzeyini seçin.
        
Open seçerseniz, o zaman kimse sizin bilginiz olmadan gruba katılabilirsiniz. kapattığınız seçerseniz, grup açıklamasını Facebook üzerinde gösterilecek, ancak herhangi bir üye tarafından onaylanması gerekiyor. you Secret seçerseniz, grup açıklamasını Facebook gösterilmez ve tüm üyelerini davet etmelidir.
    
Kaydet düğmesini tıklayın.
    
Üyeler sekmesinde görüntülenir.
    
üye davet, Davet Üyeler alanında kendi adını girin ya da adını seçin.
    
davet için bir mesaj girin.
    
Davetiyeler Gönder düğmesini tıklayın.
Lütfen Gerçek İsim Email, Şifre, Güvenlik Soru Değiştirmek İçin

    
Eğer şifrenizi değiştirmek için e-posta değişikliği, kredi kartı ve diğer idari görevler girmek Hesap sekmesini kullanabilirsiniz. Ayarlar menüsünden Hesabım ekranında, Hesap Ayarları erişmek için.

    
Ayarlar sekmesi hesap bilgilerinizi kontrol eder. Facebook, ama arkadaş tanımlamanıza yardımcı olması için Eski Adı alanını kullanır bu bilgileri sergilemek değildir. E-posta adresinizi değiştirirseniz, şu anda başka bir Facebook hesabına bağlı olmayan, geçerli bir adres kullanmanız gerekir.

    
Ayarlar sekmesine tıklayın.
    
Değiştirmek istediğiniz bilgileri yanındaki Değiştir'i tıklatın.
    
Doğru alanında yeni bilgileri girin
    
Değiştir düğmesini tıklayın
    
Yeni bilgiler kaydedilir.
Kredi Kartı Bilgilerini Girme

    
Bir kredi kartı sadece hediyelik eşya ve reklam satın almak için gereklidir. Eğer bu hizmetleri satın sürece bir kredi kartı numaranızı girmeniz gerekmez. Bir kart girerseniz bir hediye ya da reklam space.16 satın sürece, bu ücret değil

    
Ayarlar sekmesine tıklayın.
    
Kredi Kartı bölümünde yönet tıklayın.
    
Kredi kartı bilgilerinizi girin.
    
Kaydet düğmesini tıklayın.
Hesap devre dışı etmek

    
Hesabınızı devre dışı bırakırsanız, Hesabınızı yeniden sürece Facebook erişim mümkün olmayacaktır. E-posta ve şifre ile Facebook giriş yaparak yeniden, ancak devre dışı önce size katıldı gruba üye kalmaz account.17

    
Ayarlar sekmesine tıklayın.
    
Deactive Hesap bölümünde kapat tıklayın.
    
Onayla Facebook Deaktivasyon ekranı görüntülenir.
    
neden size Facebook hesabınızı kapatma, seçin.
    
Kutu alanında Metin kutusunda görüntülenen güvenlik kodunu girin.
    
Devre Dışı Bırak düğmesini tıklayın.
Nasıl Facebook Hesabı kapat için
Facebook hesabınızın devre dışı bırakılmasına profil devre dışı bırakır ve Facebook'ta paylaşılan öğeleri adınızı ve resmi kaldırır. geri gelmeye karar halinde bu bilgileri silmez. Hesabınızın devre dışı bırakmak için, ayarları sekmesine gidin ve seçmek devre dışı bırakmak. Eğer ayrılma sebebi sağlamak için güvenlik kodunu girin ve ardından şifrenizi girin istenecek. Senin Wall Post Durum Güncellemeleri

    
Duvar arkadaşlarınız onlar Facebook profilinize erişim gördüğünüz sizin profilidir. Profilinizi sekmesine tıklayın, kendi duvar görüntülemek için. Eğer duvara güncellemeleri gönderebilir ve arkadaşlarınızla duvara yazabilirsiniz. Ayrıca resim ve video duvar gibi Facebook uygulaması içeriği ekleyebilirsiniz.

    
Bir durum güncelleme ne seninle oluyor onların newsfeeds gönderilecek olan arkadaşlarınıza söyler.

    
güncelleştirme durumu alanında, statü güncellemek girin.
    
Gönder butonuna tıklayın.
    
Durum arkadaşlarınıza newsfeeds ilan edilecektir. O da Facebook arar, isminizin altında ve Chat penceresinde ilan edilecektir.
    
bir durum temizlemek için geçerli durum sağ Temizle tıklayın.
Arkadaşlar bir Wall yaz

    
Onların duvara göndererek arkadaşlarınızla duvardan duvara sohbetler yapabilirsiniz. Ne zaman bir arkadaşın, arkadaşları yazarken ne olduğunu görmek hatırlıyorum yazın. size haber arkadaşınızın duvar yayınları yazmak göstermek için gizlilik ilanları varsa, arkadaşlarım da yazdıklarını görürsünüz.

    
Erişim arkadaşınızın Facebook sayfası.
    
alan yaz, sizin arkadaşınıza mesajınızı girin.
    
Gönder butonuna tıklayın. Mesaj arkadaşınızın duvar gönderilir.
Arkadaşına ile paylaşma Link

    
Eğer bir arkadaşınıza ilgi olacağını düşündüğünüz bir web sayfası varsa, sizin arkadaşınızla bağlantı paylaşabilirsiniz.

    
Share Bir Bağlantı alanına, paylaşmak istediğiniz linki girin.
    
Önizleme düğmesini tıklatın.
    
Facebook Girdiğiniz web sitesi ve grafik açıklamasını görüntüler.
    
Bu bağlantıyı paylaşmak istemiyorsanız, Kaldır'ı tıklatın.
    
Görüntülenen resmi etmek istemiyorsanız No Resim seçeneğini seçin.
    
bağlantıyla ilgili bir yorum yazın.
    
Gönder butonuna tıklayın.
    
Bağlantı ve yorum arkadaşınızın duvara yayınlanır.
Arkadaşına Hediye Gönder

    
Hediye bir arkadaşınıza gönderebilirsiniz simgelerdir. Ücretsiz hediye zaman zaman promosyonlar olarak kullanılabilir. Diğer hediyeler hediye kredileri satın almanızı gerektirir. Hediye kontörler 1 $ 100 kredi başına maliyet. hediyeler satın almak için, Hesap Ayarları girilen bir kredi kartı olması gerekir.

    
Uygulama bölüm veya araç çubuğundan Hediye simgesini tıklayın. mevcut hediyeler Geçerli mevcut hediye kontörler listesi görüntülenir.
    
Göndermek istediğiniz hediye seçin. hediye için gerekli hediye kontör miktarı hediye altında görüntülenir.
    
Eğer Alıcı alanına için hediye göndermek istediğiniz kişinin adını girin.
    
dağıtım metodu girin.
    
Devam düğmesini tıklatın.
    
size hediye satın almak için yeterli hediye kontör yoksa, Hediyelik Dükkanı kutusu görüntülenir. kredileri satın almak için Hediye Kredi Satın tıklayın.
Poke Arkadaşına

    
Facebook iletişim kurmak için başka bir yolu bir arkadaş poke etmektir. Kullanabileceğiniz veya bir arkadaşın merhaba demek you.18 ilgili temel bilgileri bir arkadaşınıza erişimi olmayan bir kişiye izin pokes

    
Erişim kişinin Facebook sayfası.
    
kendi profil resmi altında Poke tıklayın.
    
Bir onay mesajı görüntülenir.
    
Poke düğmesini tıklatın.
    
Arkadaşınız size onlar Facebook giriş yaptığınızda onları dürttü bildirilir.
Arkadaşına sohbet

    
Facebook'ta Chat.19 aracılığıyla birçok arkadaş online nasıl Facebook ekranın sağ alt Friends Online düğmesi söyler çevrimiçi arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

    
Arkadaş Çevrimiçi Arkadaşlar düğmesini tıklatın ve online olduğunu görmek için.
    
arkadaşlar şu anda çevrimiçi bir listesi görüntülenir. Yeşil arkadaşı yanında onlar ve şu anda aktif olduğu bir ay arkadaşı boşta olduğu anlamına gelir anlamına gelir nokta.
    
sizinle sohbet etmek isteyen arkadaşının adını tıklayın.
    
Facebook Chat görüntülenir. Daha önce arkadaşıyla sohbet varsa, önceki sohbet sohbet sohbet penceresinde görüntülenir.
    
Arkadaşınıza mesajınızı yazın ve Enter tuşuna basın.
    
Mesajı arkadaşınıza gönderilir.
    
onlar cevap, onların mesajı Chat penceresinde görüntülenir.
    
Ne zaman sohbet penceresinin sağ üst köşesindeki Kapat simgesine çift tıklayın, sohbet bitmiştir.
Oyun Facebook Oyunları
Bir kez Facebook'ta, sen sosyal ağ oyunlarının çok çeşitli olarak katılabilir vardır. Facebook olan oyunlar, genellikle nispeten (burada Warcraft herhangi Dünya bulacağız değil) basit ve aynı zamanda çeşitli oyun eylemler gerçekleştirerek Facebook arkadaşlarınızla etkileşim içerir. Oyun öğeleri ve davetler genellikle sizin ve arkadaşınızın Facebook duvarları yayınlanmaktadır. Facebook oynanır daha popüler oyunlarından bazıları Farmville, Mafia Wars ve poker içerir. Eğer zaten arkadaş oldular insanlarla oynamak ya da toplum içinde diğer oyuncuların karşılamak ve onlarla arkadaş olurlar. Nasıl Facebook Yanıtlar Kullanılır Nasıl Çalışır? (2 Cevaplar) A: Merhaba. Eğer Facebook ile ilgili tüm öğrenmek için doğru yere geldiniz. Mahalo Facebook'ta konu sayfalarında güzel bir seçim var. Bu sayfalarda göz atın ... nasıl (1 Cevap) facebook erişmek için A: Merhaba. Facebook'ta almak hakkında tüm öğrenmek için doğru yere geldiniz. Mahalo Facebook'ta konu sayfalarında güzel bir seçim var ... nasıl (2 Cevaplar) bir facebook alabilirsiniz A: Merhaba, ve Mahalo hoş geldiniz! Eğer Facebook'ta bilgi için doğru yere geldiniz ve nasıl Facebook'ta almak için öğrenme. Bu harika denemek ... 


2 yorum:

  1. I’ve seen so many celebrities doing this, and most times I am fine with a Designer Fack Chanel Handbags being used as a gym duffel or a beach bag, however, when it comes to REALLY expensive bags, like 2015 Replica Louis Vuitton Handbags that’s where I draw the line. Like, are you really that rich that you can afford to not care about a

    Replica Handbags UK that is worth thousands of dollars!? I really would like to know how that feels for just a second. I honestly have a hard time ruining something that costs $20, especially if it’s an accessory! I really hope that some the
    2015 Designer Handbags that I see on the beach in these photos are Replica Hermes handbags.

    YanıtlaSil