11 Haziran 2011 Cumartesi

Facebookta çocuklar nasıl takip edilir

Her yeni sosyal medya önceden veliler için yeni zorluklarla karşı karşıya. Facebook, çevrimiçi bir persona kurmak ve bir fare tıklamasıyla arkadaşlar yüzlerce etkileşim bir genç sağlar. Bu iletişim çocukları (ve yetişkinleri) için mükemmel bir yol olsa da, internetin doğası özel endişeler yaratmaktadır. nasıl bir gencin Facebook sayfası izlemek ve onları güvende tutmak öğrenmek için okumaya devam edin.

    
Facebook aboneleri resimleri, profil ve mesaj hesap sahibi arkadaş olarak kurmuş olduğu bir abone grubu ile paylaşılabilen yazılan sağlayan bir sosyal medya sitesi. O, online ulaşılabilir profil güncellemeleri Twitter gibi sosyal medya siteleri ile senkronize edilebilir.
Adım 1: Talk Facebook Hakkında Kişisel Teen için

    
Internet güvenliği gerçekten bir ebeveynlik sorunu değil, herhangi bir sosyal medya uygulama ile ilgili bir konudur.

    
Zamanla bir genç kendi internet erişimi, onlar farkında olmalıdır:
        
Şey onlar aşağı çekmek bile, sonsuza dek sürebilir internette sonrası
        
Online ortamda, bir sokak adresi gibi tuğla ve harç iletişim bilgileri, post asla
        
Herhangi bir kişisel bilgi dikkatli paylaştı olmalıdır
        
Yabancılardan gelen arkadaş isteklerini kabul etmeyin
    
şifrelerini dahil İstek kendi giriş bilgilerini, sizin onların oluştururken bir Facebook hesabı kabul itibariyle parçası. Bir günlük olarak hesap izlemek için kullanacağız olsun, ya da sadece aşırı durumlarda, ancak kişisel bir karardır Çocuğunuz eğer bunu arzu hesaplarına izlemek için yetkisine sahip olduğunu bilmeli.
Google Reklamları Fotoğrafları Facebook üzerinde www.Facebook.com Facebook tanıdıklarınla ​​iletişim ve paylaşım ile arkadaş olur. Bugün kaydolun! Tarih Seksi Rus Kadınlar www.RussianCupid.com / Tanışma Rus Singles Site ve Tanışma. Şimdi Perfect Woman Rus bulun! Adım 2: Kamusal Alanda Bilgisayar tutun

    
diğer aile üyeleri çevresinde mutfak veya aile odası, içinde bilgisayar tutun. Çocuğunuza daha az o uzakta bir kitap okumak veya televizyon seyrederken on ayak oturan Facebook kullanıyor ise sıkıntıya sokacak likelt olduğunu.
Adım 3: Facebook Üyelik Yourself

    
Bu genç gençler için utanç verici olabilir Sen, çocuğunuzun arkadaş gerekmez, ancak uygulama ile rahat olmak için iyi bir fikirdir. Çocuğunuzun bileceksiniz kişisel olgunluk bir dönüm noktası onlar arkadaş size ulaşmıştır.
Google Reklamları Ağ Yonetim Çözümleri www.vitel.com.tr Ag Elçin, bios şifresi kırma bulma, IP SLA, AD LAN, WAN, Netflow, VoIP, WiFi, CMDB Kişisel RF monitör www.fieldSENSE.com EMF overexposure Maliyet koruyun kadrosu, güçlü ve sezgisel etkili Adım 4: - Diğer Veliler Talk It Takes A Village

    
Farklı ailelere ve her kullanımdan farklı izleme stratejileri internet karşılaşmalarını farklı seviyeleri var. Tartışma, diğer veliler ve onlara bir şey çocuğunuz hakkında ilgili ve onlar için aynı şeyi teklif öğrenmek durumunda bildirim almak istediğinizi bildirin.
Adım 5: Casus Yazılım

    
farklı yazılım paketleri bu giriş tuş vuruşlarını satın alabilir ya da bilgisayarda faaliyetlerinin periyodik ekran görüntüleri almak vardır.
        
imView
        
[1]
        
NetNanny

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder